پيشينه تحقيق یکشنبه ۱۹ دی ۰۰ ۱۹:۳۶ ۱۰ بازديد

با بهترين مقاله در مورد مادران شاغل و تربيت فرزندان در خدمت شما عزيزان هستيم.اين مقاله مادران شاغل و تربيت فرزندان را با فرمت word و قابل ويرايش و با قيمت بسيار مناسب براي شما قرار داديم.جهت دانلود مقاله مادران شاغل و تربيت فرزندان ادامه مطالب را بخوانيد.
نام فايل:مقاله در مورد مادران شاغل و تربيت فرزندان
فرمت فايل:word و قابل ويرايش
تعداد صفحات فايل:4 صفحه
قسمتي از فايل:
خانواده هسته نخستين جامعه و از عوامل اصلي انتقال فرهنگ، انديشه، اخلاق و سنت ها و عواطف از نسلي به نسل ديگر است.در ميان اعضاي خانواده بيشترين سهم تاثيرگذاري بر فرزند از آن مادران است و بارزترين و والاترين نقشي كه در كلام قرآن براي زنان ترسيم شده و مورد ستايش قرار گرفته، نقش مادري و عهده داري تربيت فرزندان است.
مادر، سازنده اجتماع
دامن مادر، پرورشگاه مردان بزرگ و پيامبران الهي و نيز حكيمان و عالمان سراسر تاريخ است. اگر فرزندي به كمال نهايي خود برسد، اين بزرگي را از مادر به دست آورده و زحمات تربيتي و پرورشي مادر، او را به اين نيك بختي رسانده است. ايثار و فداكاري مادر در تربيت فرزند بيش از پدر است. از اين رو، دين اسلام احترام به هر دو را لازم و نيكي و خدمت به آنها را واجب مي شمارد(۱) ولي در مورد مادر و قدرداني از زحمات فراوان او بيشتر تاكيد كرده، نام او را جداگانه مطرح مي كند و از زحمات مادر در تداوم سلسله انسانها و تحمل زحمات و مشكلات دوران بارداري و تحمل زحمات پس از آن سخن مي گويد: «وَ وَصَيْنَا الانسَانَ بِوالِدَيْهِ اِحْسَانا حَمَلَتْهُ اُمُّهُ كُرْها وَ وَضَعَتْهُ كُرْها و حَمْلُهُ وَ فِصَالُهُ ثَلاثونَ شَهرَا حتّي إذَا بَلَغَ اَشُدَّهُ./.؛ و ما انسان را به احسان در حق پدر و مادر سفارش كرديم، مادر با رنج و زحمت بسيار بار كشيد و با درد و مشقت وضع حمل نمود و سي ماه تمام مدت حمل و شيرخواري بود تا وقتي كه به حد رشد رسيد
روش روانشناسی در تربیت فرزند به عنوان یکی از اصولیترین و مهمترین حوزههای روانشناسی مورد توجه قرار گرفته است. این روشها بر اساس مطالعات علمی و تجربی تأسیس شدهاند و به والدین کمک میکنند تا در تربیت فرزندانشان مؤثرتر عمل کنند. یکی از روشهای روانشناسی معروف در تربیت فرزند، روش تقویت رفتار است. این روش بر اساس ایده انگیزش و تقویت رفتارهای مثبت فرزندان متمرکز است. والدین با تشویق و تمجید از رفتارهای مثبت فرزندان، آنها را برای ادامه آن رفتارها تشویق میکنند و این میتواند به تقویت خودکنترلی، اعتماد به نفس و همکاری فرزندان منجر شود.
در مقابل، روشهای تنبیه و ترسآور در تربیت فرزندان بهطور کلی توصیه نمیشود. این روشها ممکن است باعث ایجاد استرس و افزایش انگیزه منفی در فرزندان شوند و برای اثرگذاری مثبت در بلندمدت کافی نباشند. بنابراین، استفاده از روشهای مثبت تربیتی که بر پایه انگیزش، تقویت رفتارهای مثبت و ارتقای ارتباطات خانوادگی مبتنی هستند، بهترین گزینه برای تربیت سالم و موفق فرزندان است.