ppt نظريه هاي سازمان و مديريت و مفهوم تصميم گيري

دانلود ppt, پاورپوينت, پرسشنامه, پيشينه تحقيق,مقاله,مباني نظري و پيشينه تحقيق افسردگي مباني نظري و پيشينه تحقيق پرخاشگري مباني نظري و پيشينه تحقيق تاب آوري مباني نظري و پيشينه تحقيق(فصل دوم پايان نامه) مباني نظري و پيشينه تحقيق هوش هيجاني مباني نظري و پيشينه تحقيق اضطراب مباني نظري و پيشينه تحقيق شادكامي مباني نظري و پيشينه تحقيق سلامت روان مباني نظري و پيشينه تحقيق استرس شغلي مباني نظري و پيشينه تحقيق كيفيت اقلام تعهدي مباني نظري و پيشينه پژوهش حمايت اجتماعي ادراك شده مباني نظري و پيشينه پژوهش مهارت هاي ارتباطي (فصل دوم) مباني نظري و پيشينه پژوهش طرحواره هاي ناسازگار اوليه كدام قسمت شامل دو قسمت مباني نظري و پيشينه تحقيق است؟ مباني نظري و پيشينه تحقيق بازاريابي رابطه مند تفاوت مباني نظري و پيشينه تحقيق پيشينه تحقيق و مباني نظري تحليل محتوا دانلود پيشينه تحقيق و مباني نظري تحليل محتوا مباني نظري و پيشينه تحقيق جو عاطفي خانواده مباني نظري و پيشينه تحقيق درمان شناختي رفتاري مباني نظري و پيشينه تحقيق مديريت دانش دانلود مباني نظري و پيشينه تحقيق مباني نظري در پيشينه تحقيق مباني نظري و پيشينه تحقيق رضايت زناشويي مباني نظري و پيشينه تحقيق كيفيت زندگي فرق مباني نظري و پيشينه تحقيق

ppt نظريه هاي سازمان و مديريت و مفهوم تصميم گيري

۹ بازديد

ppt نظريه هاي سازمان و مديريت و مفهوم تصميم گيري

ppt نظريه هاي سازمان و مديريت و مفهوم تصميم گيري در 23 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي


مشخصات فايل

تعداد صفحات 23
حجم 4181 كيلوبايت
فرمت فايل اصلي ppt x
دسته بندي ppt


توضيحات كامل

ppt نظريه هاي سازمان و مديريت و مفهوم تصميم گيري در 23 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

طبقه بندي تاريخي نظريه هاي سازمان و مديريت

اصول مديريت علمي

اصول مديريت فايول

نظريه مديريت اداري

نظريه مديريت بوروكراسي

نظريه مديريت روابطه انساني (نظريه نئو كلاسيك)

مقايسه نظريات نئوكلاسيك با كلاسيك

مديريت كمي

مديريت نوين به مفهوم تصميم گيري

 

بخشي از متن

مقدمه

  در اين مطلب به بررسي انواع نظريه هاي سازمان و مديريت مانند نظريه ي مديريت علمي، مديريت بروكراسي، مديريت كمي و غيره مي پردازيم. همچنين تاريخچه ي اين نظريات را مورد بررسي قرار ميدهيم. سپس با بيان نظريه ي سيستمي اصطلاحاتي كه درسيستم مطرح است را بيان مي كنيم. همچنين با تشريح سيستم باز و بسته و ويژگي هاي آن ها مخاطب را با اهميت سيستم در مديريت آشنا خواهيم كرد.

طبقه بندي تاريخي نظريه هاي سازمان و مديريت

آغاز طرح نظريه هاي مديريت و سازمان را مي توانيم در سال هاي آغاز قرن بيستم جستجو كنيم. زماني كه وبر نظريه بوروكراسي را مطرح ساخت و تيلور و فايول اصول مديريت علمي و اداري را ارائه كردند. پس از آن نهضت روابط انساني و مديريت رفتار در دهه 30 شكل گرفت و آخرين مكتب با نظريه هاي سيستمي و اقتضايي پا به عرصه وجود نهاد و امروزه نيز اين مكتب، تفكر غالب در مديريت و سازمان است.

در بيان سير تحولات مديريت، مكاتب مختلف مطرح مي شوند كه غالبا سه مكتب اصلي مديريت علمي، مديريت روابط انساني و مديريت سيستم ها در تمامي آن ها ملاحظه مي شوند.

اصول مديريت علمي

برمبناي نظريه مديريت علمي عملكرد غيرواقعي و سرعت كم كارگران را مي توان با نگرش نظام مند به مديريت  بر مبناي هدايت و حمايت صحيح سرپرستان و ايجاد انگيزه هاي پولي براي كارگران اصلاح كرد. بر اين اساس براي انجام هر كار هميشه راه بهتري وجود دارد و تنها با به كار بردن اصول مديريت علمي مي توان روش صحيح اجراي هر كار را يافت. درادامه به چهار اصل مديريت علمي اشاره مي شود:

۱. ايجاد علم واحدي براي اجراي هر جزء از كار كه جايگزين روش غير علمي متداول شود.

۲. گزينش علمي كاركنان و آموزش و تربيت آنان براي اجراي بهتر وظايف خود

۳. همكاري صميمانه مديريت با كاركنان تا اطمينان حاصل شود تمام كارهايي كه اجرا مي شود بر اساس اصول علمي تعيين شده است.

۴. تقسيم تقريبا مساوي كار و مسئوليت بين مديران و كاركنان به طوري كه وظيفه طرح ريزي مطالعات علمي براي بهبود روش ها بر عهده مديريت باشد و پيروي كامل از روش ها و استاندارد هاي تعيين شده وظيفه كاركنان محسوب شود.

و ...


توضيحات بيشتر و دانلود



صدور پيش فاكتور، پرداخت آنلاين و دانلود

مهارت تصمیم گیری چیست؟

مهارت تصمیم گیری توانایی شما در انتخاب یک گزینه از بین دو یا چند گزینه موجود است. در این مهارت که نوعی مهارت حل مسئله محسوب می شود از سه روش اصلی برای تصمیم گیری در مورد یک موضوع استفاده می شود: استفاده از شهود، استدلال و یا ترکیبی از هر دوی اینها.

شهود پاسخ پیش فرض شما نسبت به مسئله یا همان ندا و احساس درونی تان هنگام بروز مشکل یا گرفتن تصمیم است. این واکنش اولیه ناشی از ترکیب چیزهاییست که شما آنها را از قبل یاد گرفته اید و یا برگرفته از تجربیات و نظرتان درباره آن موضوع است؛ بنابراین شهود در هر فردی با افراد دیگر متفاوت است. استفاده از شهود به شما این امکان را می دهد که تصمیمتان را بر اساس تجربیات زندگی تان بگیرید، برای همین شهود در واقع یک فرایند ذهنی محسوب می شود.

از طرف دیگر، استدلال بر اساس داده های موجود انجام می گیرد. وقتی شما از داده ها و اطلاعاتی که در دسترستان است استفاده می کنید و به جای تمرکز روی غرایز و احساسات درونی، تصمیمتان را فقط تصمیم را بر اساس واقعیات و آمار و ارقام موجود می گیرید، در واقع استدلال کرده اید. استدلال روش عینی تری برای تصمیم گیری است و معمولا برای تصمیم گیری های بزرگ از آن استفاده می شود.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.