ppt خانواده درماني ساختاري مينوچين

دانلود ppt, پاورپوينت, پرسشنامه, پيشينه تحقيق,مقاله,مباني نظري و پيشينه تحقيق افسردگي مباني نظري و پيشينه تحقيق پرخاشگري مباني نظري و پيشينه تحقيق تاب آوري مباني نظري و پيشينه تحقيق(فصل دوم پايان نامه) مباني نظري و پيشينه تحقيق هوش هيجاني مباني نظري و پيشينه تحقيق اضطراب مباني نظري و پيشينه تحقيق شادكامي مباني نظري و پيشينه تحقيق سلامت روان مباني نظري و پيشينه تحقيق استرس شغلي مباني نظري و پيشينه تحقيق كيفيت اقلام تعهدي مباني نظري و پيشينه پژوهش حمايت اجتماعي ادراك شده مباني نظري و پيشينه پژوهش مهارت هاي ارتباطي (فصل دوم) مباني نظري و پيشينه پژوهش طرحواره هاي ناسازگار اوليه كدام قسمت شامل دو قسمت مباني نظري و پيشينه تحقيق است؟ مباني نظري و پيشينه تحقيق بازاريابي رابطه مند تفاوت مباني نظري و پيشينه تحقيق پيشينه تحقيق و مباني نظري تحليل محتوا دانلود پيشينه تحقيق و مباني نظري تحليل محتوا مباني نظري و پيشينه تحقيق جو عاطفي خانواده مباني نظري و پيشينه تحقيق درمان شناختي رفتاري مباني نظري و پيشينه تحقيق مديريت دانش دانلود مباني نظري و پيشينه تحقيق مباني نظري در پيشينه تحقيق مباني نظري و پيشينه تحقيق رضايت زناشويي مباني نظري و پيشينه تحقيق كيفيت زندگي فرق مباني نظري و پيشينه تحقيق

ppt خانواده درماني ساختاري مينوچين

۸ بازديد

ppt خانواده درماني ساختاري مينوچين

ppt خانواده درماني ساختاري مينوچين در 30 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي


مشخصات فايل

تعداد صفحات 30
حجم 4110 كيلوبايت
فرمت فايل اصلي ppt x
دسته بندي ppt


توضيحات كامل

ppt خانواده درماني ساختاري مينوچين در 30 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي

 

فهرست مطالب

مقدمه

نظريه ساختاري مينوچين

ساختار خانواده

خرده نظام ها

مرز بندي ها

اتحاد، قدرت و تباني

بدكاري خانواده

 

بخشي از متن

مقدمه

خانواده درماني ساخت نگر به خاطر تاكيد بر بافت خانواده در پديدايي مسايل و همچنين يافتن راه حل هاي درمان آن مشكلات، با رويكردهاي ديگر نظام هاي خانواده، وجه اشتراك دارد. با وجود اين، كاربرد استعاره هاي فضايي و سازماني آن، چه از لحاظ توصيف مشكلات و شناسايي راه حل ها و چه از لحاظ تاكيد بر رهنمودها و دستورات مستقيم و فعال درمانگر، باعث منحصر به فرد بودن اين رويكرد مي شود (كولاپينو، ۱۹۹۱).

فرض اصلي اين الگو – يعني اينكه نشانه هاي فرد را مي توان به بهترين وجه در بستر الگوهاي تبادلي خانواده شناخت، اينكه تغيير در سازمان يا ساختار خانواده بايد قبل از تخفيف نشانه ها صورت گيرد، و اينكه درمانگر بايد نقش رهبري را در تغيير ساختار يا بافتي كه نشانه از آن نشات گرفته است، به عهده گيرد –حداقل به مدت دو دهه – تاثير زيادي بر شيوه كار بسياري از خانواده درمانگران داشته است.

نظريه پردازان ساخت نگر بر:

۱- كليت نظام خانواده

۲- تاثير سازمان مرتبه اي خانواده

۳- كاركرد بهم پيوسته نظام هاي فرعي آن تاكيد دارند و آنها را تعيين كننده اصلي بهزيستي اعضا مي دانند.

به نظر منوچين (۱۹۸۴)، خانواده در همان حال كه از چرخه هاي زندگي خود در حال گذر است، مي كوشد تعادل ظريف بين ثبات و تغيير را حفظ كند؛ هر چه قدر خانواده كاركرد سالمتري داشته باشد، در طي دوره انتقالي خانوادگي نسبت به تغيير گشوده تر است و بيشتر مايل است كه متناسب با شرايط متغير، ساختار خود را اصلاح كند.

اولين هدف درمانگران ساختاري، تلاش فعالانه براي تغيير سازمان در خانواده بدكار است. اولين نقش درمانگر اين است كه شخصاً عامل تغيير باشد؛ فعالانه با كل خانواده درگير شود (كولاپينو، ۱۹۹۱).

خانواده درمانگران ساخت گرا برخلاف بوون عمدا به خانواده مي پيوندند و از درون به سان اهرمي عمل مي كنند كه مي تواند با الگوهاي تعاملي بدكار خانواده به چالش پرداخته و با آنها مقابله كنند. به زبان نظريه سيستمها ، ساخت گراها طرفدار ديدگاه دانش فرمانش مرتبه دوم هستند. يعني درمانگر بخشي از نظام خانواده اي خواهد بود كه مي خواهد با آن كار كند.

مينوچين در آرژانتين از يك پدر و مادر اروپايي زاده شد. پزشك بود و آموزش روانپزشكي را زير نظر آكرمن گذراند. در سال ۱۹۵۴ به ايالات متحده بعد از سفرهاي زياد برگشت و در آموزشگاه ويلت ويك و به عنوان روانپزشك شروع به كار كرد. با الهام گرفتن از مقاله دان جكسون بررسي انفرادي را كنار گذاشت و به وارسي مشكلات خانوادگي پرداخت او رفته رفته به تحليل جامعه شناختي زمينه ي اجتماعي روي آورد .

مينوچين و همكارانش كه به ناكارايي فنون سنتي روانپزشكي كودك و روشهاي روانكاوي پي برده بودند، روشهاي مداخلاتي مختصر ،مستقيم و عمل گرايانه فراواني ابداع كردند كه با استفاده از آن مي توانست بافت خانواده را از طريق بازسازيي خانواده تغيير دهند. تجربه ويلت ويك و نياز خانواده به سازماندهي مجدد و نياز به نوعي سلسله مراتب در ميان اعضاي خانواده ، سنگ بناي خانواده درماني ساخت گرا را بنيان گذاشت.  مينوچين عمدتا با خانواده هاي تمام عيار طبقه متوسطي كه بيش از اندازه سازمان يافته بودند، سروكار داشتند.

نظريه ساختاري مينوچين:

اساسا رويكرد ساختاري خانواده بر مبناي اين مفهوم استوار است كه خانواده چيزي بيش از پويه هاي رواني-زيستي منفرد اعضاي آن است. اعضاي خانواده در قالب آرايه هاي خاصي كه حاكم بر تبادلهاي آنان است با هم رابطه دارند. اين آرايه ها اگر چه به وضوح ابراز يا حتي شناسايي نمي شوند يك كل يعني يك ساخت خانوادگي را به وجود مي آورند. ماهيت اين ساختار از نظم و ترتيبي تبعيت مي كند كه با ماهيت فردي يكايك اعضا متفاوت است.

ساخت گراها به موارد زير علاقمندند :

۱- مولفه هاي نظام چگونه با يكديگر تعامل مي كنند .

۲- توازن چطور به دست مي آيد .

۳- ساز و كارهاي پسخوراندي خانواده چگونه عمل مي كنند.

۴- الگوهاي ارتباطي بدكار چگونه به وجود مي آيند.

ساختارگراها توجه خاصي به الگوهاي تبادلي خانواده دارند چرا كه اين الگوها نشانه هايي را درباره ساختار خانواده ، ميزان نفوذپذيري مرز خرده نظام هاي خانواده و وجود اتحاد و تبانيها به دست مي دهند . اينها مواردي هستند كه توانايي خانواده را در جهت حفظ تعادل بين ثبات و تغيير اثر مي گذارند.

و ...


توضيحات بيشتر و دانلود



صدور پيش فاكتور، پرداخت آنلاين و دانلود

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.