ppt بررسي گروه FATF در 33 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي
مشخصات فايل
تعداد صفحات | 33 |
حجم | 4262 كيلوبايت |
فرمت فايل اصلي | ppt x |
دسته بندي | ppt |
توضيحات كامل
ppt بررسي گروه FATF در 33 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي
فهرست مطالب
مقدمه
دستورالعمل اتحاديه بين المللي مبارزه با پولشويي
ليست سياه در قرارداد FATF
وضعيت ايران در افاي تي اف
نظر رهبر انقلاب در مورد FATF
۹ بند مورد انتظار افاي تي اف از ايران
كشورها
اعضاي ناظر
تصويب و ابلاغِ آييننامههاي FATF در دولت
بخشي از متن
مقدمه
گروه ويژه اقدام مالي (در پولشويي) يا به اختصار اف اي تي اف (FATF)، نام يك سازمان بين دولتي است كه در سال ۱۹۸۹ با ابتكار جي۷ با نگرش به سياستهاي توسعه براي مبارزه با پولشويي تأسيس شد. اين سازمان در سال ۲۰۰۱ به كارزار مبارزه با تأمين مالي تروريسم پيوست. دبيرخانه افاي تي اف مستقر در مقر سازمان همكاري اقتصادي و توسعه در پاريس است. در گذر زمان، فعاليتهاي اين گروه گسترده تر شد و در نتيجه در سال ۲۰۱۲ مقابله با تأمين مالي فعاليتهاي اشاعهاي نيز به مأموريت اين گروه افزوده شد و در همين سال آخرين ويرايش توصيههاي خود را براي مقابله با جرايم مالي (تأمين مالي تروريسم، تأمين مالي فعاليتهاي اشاعه اي، پولشويي و …) منتشر كرد. عنوان اين توصيه نامه «استانداردهاي بين المللي در مبارزه با پولشويي و تأمين مالي تروريسم و اشاعه گري» است.
اين گروه ميزان پيشرفت كشورهاي عضو در زمينه پياده سازي توصيههاي اين گروه را رصد مي كند. همچنين پيشرفت تصويب و اجراي توصيههاي گروه در سطح جهان را نيز نظارت مي كند. بر اساس همين رصد و نظارت گروه كاري اقدام مالي كشورها را به سه دسته تقسيم كرده است. يك دسته كشورهايي هستند كه از نظر اين گروه كاملاً بر توصيههاي اين گروه منطبق بوده و آنها را اجرا كرده اند. اين گروه بيشتر كشورهاي توسعه يافته هستند. گروه دوم كشورهايي هستند كه در حال پيشرفت و تطبيق با استانداردهاي مشخص شده هستند. دسته آخر كشورهايي هستند كه همكاري با اين گروه نداشتند و لذا از نظر گروه كشورهاي داراي خطر پولشويي و تأمين مالي تروريسم هستند. اين دسته خود به دو دسته تقسيم مي شوند. يك دسته كشورهايي كه عليه آنها «اقدام متقابل» انجام نمي شود. دسته ديگر آنهايي هستند كه علاوه بر بودن در ليست سياه عليه شان اقدام متقابل نيز صورت مي گيرد.
دستورالعمل اتحاديه بين المللي مبارزه با پولشويي
اتحاديه FATF داراي يك دستورالعمل ۴۰ مادهاي است كه كليه جنبههاي مبارزه با پولشويي را دربرمي گيرد. از ابتداي شروع به فعاليت اتحاديه FATF، مشخص بود كه كشورهاي عضو اين اتحاديه داراي سيستمهاي مالي و قانوني متفاوت با يكديگر مي باشند و نمي توانند معيارهاي يكساني داشته باشند و براي مبارزه با پولشويي از رفتار يكساني پيروي كنند؛ بنابراين، دستورالعمل اجرايي اتحاديه FATF به صورتي نوشته شدهاست كه هم قابل اجرا توسط كليه اعضا باشد وهم اينكه مبادلات پولي قانوني كشورهاي عضو را محدود نكند و مانع توسعه اقتصادي كشورها نشود.
ليست سياه در قرارداد FATF
پس از گذشت مدتها براي اين قرار داد معيارهاي مشخص شده است كه طبق آن FATF كشورهاي را معرفي ميكند كه به عنوان پرخطرترين كشورهاي براي سرمايه گذاري هستند. سوال اينجاست آيا ايران در ليست سياه قرار دارد؟ اين ليست سياه همان ليستي است كه از سوي" سازمان همكاري اقتصادي و توسعه ي" انتشار داده ميشود و با عنوان "كشورها و قدرتهاي نامناسب براي همكاري" نيز شناخته ميشود.
در اين ليست نام كشورهاي ذكر ميشود كه كارشناسان اين سازمان ميگويند همكاريهاي لازم را براي مبارزه جهاني در مقابل پولشويي و تامين مالي تروريسم انجام نميدهند. البته براي اين ليست انتقادهاي نيز مطرح بوده است.
اين ليست هميشه به صورت ثابت نيست و اين سازمان به خودش اين حق را داده تا در صورت نياز و بررسيهاي جديد ليست سياه را تغيير بدهد و كشوري را حذف يا اضافه كند. در سال ۲۰۰۹ نام ايران براي اولين بار در اين ليست قرار گرفت و پس از طي مدتها هنوز ايران در كنار كره شمالي در اين ليست قرار داد و توصيه ميشد كه اقدامات مقابلهي بر عليه آن صورت بگيرد.
و ...
توضيحات بيشتر و دانلود
صدور پيش فاكتور، پرداخت آنلاين و دانلود