بهترين مقاله غني سازي تخم مرغ با استفاده از رنگدانه هاي طبيعي
با بهترين مقاله در مورد غني سازي تخم مرغ با استفاده از رنگدانه هاي طبيعي در خدمت شما عزيزان هستيم.اين مقاله غني سازي تخم مرغ با استفاده از رنگدانه هاي طبيعي را با فرمت word و قابل ويرايش و با قيمت بسيار مناسب براي شما قرار داديم.جهت دانلود مقاله غني سازي تخم مرغ با استفاده از رنگدانه هاي طبيعي ادامه مطالب را بخوانيد.
نام فايل:مقاله در مورد غني سازي تخم مرغ با استفاده از رنگدانه هاي طبيعي
فرمت فايل:word و قابل ويرايش
تعداد صفحات فايل:7 صفحه
قسمتي از فايل:
صنعت توليد تخم مرغ همواره به عنوان يك صنعت توليدي بي نظير در دنيا مطرح بوده است. در حال حاضر دو رويكرد مختلف عمومي و اختصاصي در ارتباط با صنعت توليد تخم مرغ وجود دارد. در رويكرد عمومي، تخم مرغ به عنوان يك كنسرو طبيعي و غني از پروتئين، انواع ويتامين ها و املاح معدني مطرح مي باشد كه براي مصرف كنندگان همواره قابل دسترس، ارزان قيمت و سهل الوصول بوده است.
در طول 30 سال گذشته مصرف تخم مرغ در جهان با نوسانات مختلفي روبرو بوده است. دليل كاهش مصرف تخم مرغ در طول اين سال ها، به تصور منفي مرتبط با ميزان بالاي كلسترول تخم مرغ (195 الي 250 ميلي گرم به ازاء هر تخم مرغ) و ارتباط اين ماده با بروز بيماري هاي قلبي – عروقي مربوط بوده است.
خواص تخم شربتی
1- لاغری
تخم شربتی برخلاف کالری پایین، پروتئین و ویتامین های مختلفی دارد که موجب سوخت و ساز بدن میشوند. همچنین مقادیر بالای فیبر موجود در تخم شربتی باعث کاهش اشتها شده و با جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند. در واقع تخم شربتی در معده با جذب آب بیشتر حجیم شده و چون فضای بیشتری را اشغال می کند باعث کاهش اشتها خواهد شد.
2- سلامت روده
پکتین دارای خواص پروبیوتیکی است به این معنا که می تواند باعث رشد و افزایش باکتری های مفید روده شود که شامل باکتری های ضد التهابی که سلامت روده را تضمین می کند می باشد. یکی از ترکیبات این گیاه پکتین است که میتواند موجب بهبود کارکرد روده ها شود.