بهترين مقاله عوارض مرتبط با رژيم غذايي در دوران بارداري
با بهترين مقاله در مورد عوارض مرتبط با رژيم غذايي در دوران بارداري در خدمت شما عزيزان هستيم.اين مقاله عوارض مرتبط با رژيم غذايي در دوران بارداري را با فرمت word و قابل ويرايش و با قيمت بسيار مناسب براي شما قرار داديم.جهت دانلود مقاله عوارض مرتبط با رژيم غذايي در دوران بارداري ادامه مطالب را بخوانيد.
نام فايل:مقاله در مورد عوارض مرتبط با رژيم غذايي در دوران بارداري
فرمت فايل:word و قابل ويرايش
تعداد صفحات فايل:2 صفحه
قسمتي از فايل:
) حالت تهوع
سه ماه اول بارداري، حالت تهوع واستفراغ بخصوص درهنگام صبح شايع تر است . استفراغ و تهوع شديد اوايل بارداري با كمبود حاد انرژي و پروتئين همراه مي شود . راهكارهاي مناسب براي برطرف كردن آن به قرار زيراست : تازه بودن هواي اتاق ، جلوگيري از هر نوع بو ، خوردن غذاهاي سرد، آهسته بلند شدن از رختخواب ، گذاشتن كمي بيسكويت خشك د ردهان قبل از بر خواستن از رختخواب ، مصرف نمودن شش وعده غذا بجاي سه وعده ، پرهيز از غذاهاي پر چربي و ادويه دار و نفاخ و غذاهاي برطرف كننده تهوع؛ آب ميوه ، نوشابه گاز دار ، دوغ ، لواشك ، آلو يا آلبالو ، نان خشك و آبليمو هستند. شما بايد دراين مدت از گرسنگي اجتناب كنيد و از مصرف آشاميدني ها با غذا و غذاهاي سرخ كرده پرهيز كنيد.
2) ترش كردن يا سوزش معده
اين حالت درماههاي آخر پس از صرف غذا ايجاد مي شود و راه حل آن افزايش تعداد وعده هاي غذا ، پوشيدن لباسهاي گشاد و آهسته جويدن غذاست . زنان باردار درماههاي آخرپس از صرف غذا نبايد دراز بكشند.
علائم میگرن
ارتباط رژیم غذایی و میگرن