ppt نظريه يادگيري تولمن در 52 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي
مشخصات فايل
تعداد صفحات | 52 |
حجم | 4040 كيلوبايت |
فرمت فايل اصلي | ppt x |
دسته بندي | ppt |
توضيحات كامل
ppt نظريه يادگيري تولمن در 52 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي
فهرست مطالب
مقدمه
اسامي
مبناي نظري
نظريههاي يادگيري
هدف و روش
تشريح
خلاصه نظريه
متغيرهاي مداخلهگر
سه عامل دخيل
مطالعه روي موش
مفهوم انتظار
طرح ماز
يادگيري نهفته
ارزيابي
ارتباط با ساير نظريات
واتسون
قانون اثر ثورندايك
كاربردهاي عملي
هدفدار نمودن رفتار يادگيري
روشهاي آموزشي
نقاط مثبت
انتقادات
بخشي از متن
مقدمه
نظريه يادگيري تولمن، يكي از مباحث مطرح در روانشناسي يادگيري بوده كه به بررسي جنبههاي گوناگون اين نظريه در بحث يادگيري ميپردازد. در اين مبحث بعد از بررسي تاريخي نظريه و شخص تولمن به مباني و تشريح اين نظريه اشاره ميكنيم و در نهايت بعد از بيان برخي مفاهيم اساسي به ارزيابي و عملكردهاي اين نظريه ميپردازيم.
يادگيري، اساس رفتار آدمي بوده و اكثر رفتارهاي آدمي حاصل يادگيري ميباشد. انسان از طريق يادگيري روي محيط خود تاثير گذاشته و از آن تاثير ميپذيرد.
فرآيند يادگيري از آغاز تولد انسان شروع شده و تا پايان عمر او ادامه دارد و ساحتهاي فراواني از يادگرفتن، سخن گفتن، رفتار اجتماعي، پرورش عقلاني، عاطفي، روحي، اخلاقي و... را شامل ميشود.
يكي از نظريهپردازان يادگيري، ادوارد چيس تولمن (Edward chace Tolman) (۱۹۵۹-۱۸۸۶) روانشناس آمريكايي است. اثر معروف او در زمينه يادگيري كتاب "رفتار باهدف جانوران و آدميان" است كه در سال ۱۹۳۲ منتشر گرديد.
اسامي
تولمن، براي دورهاي بيش از چهل سال، تاثير بسياري بر روانشناسي بهويژه در زمينه يادگيري گذاشته و حتي هنوز هم نفوذ وي در روانشناسي احساس ميشود.
نظريه او به "شرطي شدن انتظاري" موسوم است.
اين نظريه با نامهاي زير هم مورد بحث قرار گرفته است:
· رفتارگرايي باهدف
· يادگيري انتظاري
· غايتنگري در يادگيري
مبناي نظري
روانشناسان، همواره تلاش داشتهاند كه فرايند يادگيري را تبيين كنند و در قالب نظرياتي به توضيح نظري اين فرآيند بپردازند. البته اين تلاشها نيز چون هر توليد علمي ديگري كه در چرخه دانشزايي به وجود ميآيد، معمولا تحت تاثير خاستگاه نظري و پارادايمهاي مورد تعلق خاطر نظريهپردازان است. تولمن، مانند افرادي چون هال، پياژه و گشتالتيها به فرضيه يادگيري شناختي دلبسته بوده و بنياد فكري خود را بر اساس اين فرضيه بنا نهاده است.
گرچه برخي معتقدند نظريه تولمن را به سختي ميتوان طبقهبندي كرد، زيرا در آن، هم عناصر كاركردگرايانه و هم عناصر شناختي يافت ميشوند، اما همين افراد در نهايت به اين نتيجه ميرسند كه اين نظريه را در رديف نظريات شناختي چون نظريه گشتالت، پياژه، بندورا و نورمن طبقهبندي كنند، چون "تاكيد عمده آن بر شناخت است".
و ...
توضيحات بيشتر و دانلود
صدور پيش فاكتور، پرداخت آنلاين و دانلود