بهترين مقاله مضرات مصرف نمك

دانلود ppt, پاورپوينت, پرسشنامه, پيشينه تحقيق,مقاله,مباني نظري و پيشينه تحقيق افسردگي مباني نظري و پيشينه تحقيق پرخاشگري مباني نظري و پيشينه تحقيق تاب آوري مباني نظري و پيشينه تحقيق(فصل دوم پايان نامه) مباني نظري و پيشينه تحقيق هوش هيجاني مباني نظري و پيشينه تحقيق اضطراب مباني نظري و پيشينه تحقيق شادكامي مباني نظري و پيشينه تحقيق سلامت روان مباني نظري و پيشينه تحقيق استرس شغلي مباني نظري و پيشينه تحقيق كيفيت اقلام تعهدي مباني نظري و پيشينه پژوهش حمايت اجتماعي ادراك شده مباني نظري و پيشينه پژوهش مهارت هاي ارتباطي (فصل دوم) مباني نظري و پيشينه پژوهش طرحواره هاي ناسازگار اوليه كدام قسمت شامل دو قسمت مباني نظري و پيشينه تحقيق است؟ مباني نظري و پيشينه تحقيق بازاريابي رابطه مند تفاوت مباني نظري و پيشينه تحقيق پيشينه تحقيق و مباني نظري تحليل محتوا دانلود پيشينه تحقيق و مباني نظري تحليل محتوا مباني نظري و پيشينه تحقيق جو عاطفي خانواده مباني نظري و پيشينه تحقيق درمان شناختي رفتاري مباني نظري و پيشينه تحقيق مديريت دانش دانلود مباني نظري و پيشينه تحقيق مباني نظري در پيشينه تحقيق مباني نظري و پيشينه تحقيق رضايت زناشويي مباني نظري و پيشينه تحقيق كيفيت زندگي فرق مباني نظري و پيشينه تحقيق

بهترين مقاله مضرات مصرف نمك

۸ بازديد
بهترين مقاله مضرات مصرف نمك

دانلود-مقاله-مضرات-مصرف-نمك

با بهترين مقاله در مورد مضرات مصرف نمك در خدمت شما عزيزان هستيم.اين مقاله مضرات مصرف نمك را با فرمت word   و قابل ويرايش و با قيمت بسيار مناسب براي شما قرار داديم.جهت دانلود مقاله مضرات مصرف نمك ادامه مطالب را بخوانيد.

نام فايل:مقاله در مورد مضرات مصرف نمك

فرمت فايل:word و قابل ويرايش 

تعداد صفحات فايل:8 صفحه

قسمتي از فايل:

 نمك خوراكي (edible salt) يك ماده معدني و بـلـورين است كه عمدتاً از سـديم كلرايد (sodium chloride) تشـــكيل يافته است. از جمله مصارف نـمك خوراكـي مي تـوان بـه طـعم دهـي بـه مـواد غـذايـي، به عنوان يك نـگهدارنده مـواد غـذايـي (جلـوگيري از فسـاد مـــواد غذايي) و ترد كننده

گوشت اشاره كرد.

تقسيم بندي نمك ها:

1-سنـگ نمك (rock salt): سـنگ نـمـك يـا هاليت (halite) يــك نمك تصفيه نشده، با رنـگ خاكستري و ممـلو از نـاخالـصي است. از اين نمك براي ذوب كردن يخ و برف در خيابانها و جاده ها استفاده ميشود. سنگ نمك در واقع سديم كلرايد است با فرمول شيميايي (NACL). 

دانلود فايل

 

خواص و فواید سنجد

  • جلوگیری از خونریزی (منبع ویتامین K)
  • تقویت قلب
  • از بین بردن سموم روده و معده
  • جلوگیری از نرمی و پوکی استخوان (استفاده از پودرسنجد، شیر و عسل)
  • مانع از تکرر ادرار و گرم کردن کلیه ها
  • درمان ورم کیسه صفرا
  • کمک به کاهش وزن (خاصیت سیرکنندگی)فایده نوشیدن آب: از کم کردن وزن
  • سرشار از آنتی اکسیدان و خاصیت ضدسرطانی
  • درمان التهاب آرتروز (استفاده از آرد میوه و هسته)
  • درمان تب و لرز
  • درمان بیماری های کبدی مثل زردی و یرقان
  • سنجد باعث کاهش استرس (با از بین بردن رادیکال های آزاد)
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.