ppt خانواده درماني راهبردي

دانلود ppt, پاورپوينت, پرسشنامه, پيشينه تحقيق,مقاله,مباني نظري و پيشينه تحقيق افسردگي مباني نظري و پيشينه تحقيق پرخاشگري مباني نظري و پيشينه تحقيق تاب آوري مباني نظري و پيشينه تحقيق(فصل دوم پايان نامه) مباني نظري و پيشينه تحقيق هوش هيجاني مباني نظري و پيشينه تحقيق اضطراب مباني نظري و پيشينه تحقيق شادكامي مباني نظري و پيشينه تحقيق سلامت روان مباني نظري و پيشينه تحقيق استرس شغلي مباني نظري و پيشينه تحقيق كيفيت اقلام تعهدي مباني نظري و پيشينه پژوهش حمايت اجتماعي ادراك شده مباني نظري و پيشينه پژوهش مهارت هاي ارتباطي (فصل دوم) مباني نظري و پيشينه پژوهش طرحواره هاي ناسازگار اوليه كدام قسمت شامل دو قسمت مباني نظري و پيشينه تحقيق است؟ مباني نظري و پيشينه تحقيق بازاريابي رابطه مند تفاوت مباني نظري و پيشينه تحقيق پيشينه تحقيق و مباني نظري تحليل محتوا دانلود پيشينه تحقيق و مباني نظري تحليل محتوا مباني نظري و پيشينه تحقيق جو عاطفي خانواده مباني نظري و پيشينه تحقيق درمان شناختي رفتاري مباني نظري و پيشينه تحقيق مديريت دانش دانلود مباني نظري و پيشينه تحقيق مباني نظري در پيشينه تحقيق مباني نظري و پيشينه تحقيق رضايت زناشويي مباني نظري و پيشينه تحقيق كيفيت زندگي فرق مباني نظري و پيشينه تحقيق

ppt خانواده درماني راهبردي

۱۰ بازديد

ppt خانواده درماني راهبردي

ppt خانواده درماني راهبردي در 36 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي


مشخصات فايل

تعداد صفحات 36
حجم 4335 كيلوبايت
فرمت فايل اصلي ppt x
دسته بندي ppt


توضيحات كامل

ppt خانواده درماني راهبردي در 36 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت  ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي

 

فهرست مطالب

مقدمه

خانواده درماني چيست؟

خانواده درماني راهبردي چيست

اصول خانواده درماني استراتژيك

روشهاي درمان استراتژيك

فنون درماني خارج از جلسه درمان

فنون درماني رويكرد استراتژيك

نقش خانواده درمانگر استراتژيك

مشخصات خانواده درماني استراتژيك

مقايسه رويكرد استراتژيك باساير رويكردها

مراحل مصاحبه ي اوليه از نظر جي هي لي

به نظر جي هي لي

مشخصات نظريه ي جي هي لي و كلو مدنس

 

بخشي از متن

مقدمه

اين جمله معروف است كه همواره پيشگيري بهتر از درمان است يعني از هر نظر كه مقايسه كنيم پيشگيري مقدم و بهتر است هزينه‌هاي مادي و غير مادي جهت پيشگيري خيلي كمتر از درمان است.با اين حال بعضي مواقع به دلايل مختلفي مرحلة پيشگيري از دست انسان‌ها خارج است و مجبوريم به درمان بپردازيم. البته از ديدگاهي همين درمان هم نوعي پيشگيري است؛ پيشگيري از رسيدن بيماري و مشكل به نقاط حساس‌تر و برتر.

يكي از نهاد‌هاي مهم و حساس اجتماعي , خانواده مي‌باشد. به تعبيري ريشه‌هاي بسياري از ناملايمات اجتماعي را مي‌توان در خانواده‌ها جستجو كرد بنابراين براي اصلاح جوامع، اصلاح خانواده‌ها ضرورت پيدا مي‌كنند، اما با توجه به آن چه ذكر شد در مورد خانواده‌ها با دو زاوية ديد مي‌توان عمل كرد يا قبل از بروز ناهنجاري ها و ناراحتي و مشكلات را حل و رفع كرد و يا پس از به وجود آمدن آن اقدام كرد.

با توجه به سؤال در يك نظر اجمالي مي گوئيم خانواده درماني، درمان و اصلاح معضلات مي‌باشد ولي مشاورة خانوادگي بيشتر جنبة پيشگيرانه دارد

خانواده درماني چيست؟

درمان يعني به دست آوردن سلامتي. و خانواده درماني يك سري فعاليت‌ها و اعمالي است كه براي اعضاي خانواده انجام مي گيرد تا سلامت قبلي خانواده به دست آيد.

خانواده به عنوان يك سيستم به هم پيوسته و به مثابه يك ارگانيزم، اعضاي آن با يكديگر ارتباط تعاملي دارند و زماني هم كه مشكلي براي يكي يا چند نفر از افراد به وجود مي‌آيد راه حل آن را به صورت دايره‌وار ـ نه خطي ـ بايد جستجو كرد به اين صورت كه بايد علت و منشأ مشكل را در كل سيستم جستجو كرد. بايد ديد فضاي حاكم بر خانواده و كل ارتباط‌ها چگونه است و سپس درد و ناراحتي را كشف كرد و به درمان آن پرداخت. موقعي كه نامي از درمان و سلامتي برده مي‌شود در ذهن، اصطلاح بيمار تداعي مي‌شود البته كلمة بيمار فقط به كساني كه از نظر جسمي يا روحي درد شديد احساس مي‌كنند اطلاق نمي‌شود بلكه در بحث روان درماني و خانواده درماني افرادي كه از حالت تعادل و عادي خارج باشند را بيمار مي‌نامند.

درمان‌گر خانواده در حقيقت ارتباط‌هاي متقابل و تعامل اعضاي خانواده را ارزيابي مي‌كند و متناسب با آن به مداخله‌هاي درماني مي‌پردازد همانطور كه قبلاً ذكر شد درمان‌گران خانواده معتقدند درك و شناخت رفتار فرد بدون درك و شناخت زمينه‌اي كه رفتار در آن رخ داده است (خانواده) غير ممكن مي‌باشد.

با توجه به اين نكته كه وظيفة درمان‌گر , شناخت رفتار و اعمال نامتعادل است، مي‌توان با تقسيم اعمال خانوادگي به دو صورتمركز بحث را روشن‌تر بيان كرد. اعمال افراد خانواده يا به صورت آشكار است كه هر كسي وارد خانواده شود با اندكي توجه مي‌تواند آن‌ها را كشف كند مثل زمان خواب، نقش‌ها و وظايف افراد و ... ولي اعمالي نيز صورت مي‌گيرد كه مخفي است و قابل رؤيت نيست و اين اعمال مي‌تواند خانواده را دچار بيماري كند، مثل: خشمت را مستقيم بيان نكن، تو بايد كامل باشي تا مورد قبول واقع شوي و ... به دليل اين‌كه مسائلي از اين قبيل از سطح آگاهي افراد خانواده بالاتر است بنابراين آسيب‌ديدگي افراد در اين قسمت به شدت افزايش يافته و موجب بروز مسائلي مثل افسردگي و ... مي‌شود.


توضيحات بيشتر و دانلود



صدور پيش فاكتور، پرداخت آنلاين و دانلود

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.