ppt آشنايي با نوروسايكولوژي در 23 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي
مشخصات فايل
تعداد صفحات | 23 |
حجم | 4129 كيلوبايت |
فرمت فايل اصلي | ppt x |
دسته بندي | ppt |
توضيحات كامل
ppt آشنايي با نوروسايكولوژي در 23 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي
فهرست مطالب
مقدمه
تعريف نوروسايكولوژي و تمايز آن از ديگر رشتهها
تاريخچه نوروسايكولوژي
سنجش نوروسايكولوژيك
تمايز نوروسايكولوژي از ديگر رشتهها
بخشي از متن
مقدمه
نورو به معناي عصب و سايكولوژي به معناي روانشناسي است؛ بنابراين تركيب نوروسايكولوژي را ميتوان بهصورت عصبروانشناسي ترجمه كرد. در برخي متون به آن روانشناسي عصبنگر نيز گفته شده است. از تركيب دو كلمه نورو و سايكولوژي ميتوان حدس زد كه رشته نوروسايكولوژي تمركز عمدهاش بر مغز و رفتار است. ازاينرو نوروسايكولوژي را ميتوان بهعنوان مطالعه رابطه مغز و رفتار تعريف كرد. درواقع هدف نوروسايكولوژي فهم ارتباط و تأثير مغز بر روي رفتار است. اگرچه انسان هميشه به رابطه مغز و رفتار علاقه داشته است اما علم نوروسايكولوژي علم نسبتاً جديد و جواني است. رويكردهاي قديمي در نوروسايكولوژي بررسي رابطه بين آسيب موضعي يك منطقهي مغز و نقايص روانشناختي بود اما امروزه، نوروسايكولوژي در حال تغيير چارچوبهاي روششناختي و نظري است بهمنظور فهميدن نحوه كار مغز و روان است.
تعريف نوروسايكولوژي و تمايز آن از ديگر رشتهها
نوروسايكولوژي يكي از تخصصهاي روانشناسي است كه رابطه بين مغز و رفتار را مطالعه ميكند. نوروسايكولوژي، رشتهي گستردهاي است با زيرشاخههاي مختلف كه عبارتاند از:
نوروسايكولوژي آزمايشي (مطالعه روابط بين مغز و رفتار در غير انسانها)، نوروسايكولوژي شناختي (مطالعه شناخت (تفكر) بهنجار در انسانها)، نوروسايكولوژي رفتاري (تركيبي از نظريههاي رفتاري و اصول نوروسايكولوژيكال)، و نوروسايكولوژي باليني (مطالعه روابط بين مغز و رفتار در انسانها). زماني كه يك پزشك درخواست تستهاي نوروسايكولوژي ميدهد معمولاً يك نوروسايكولوژيست باليني اين ارزيابي را انجام ميدهد.
در اكثر موارد، نوروسايكولوژيستهاي باليني، هم در روانشناسي باليني و هم در نوروسايكولوژي آموزش ديدهاند. نقش اصلي نوروسايكولوژيست باليني ارزيابي عملكرد شناختي در افرادي است كه صدمه مغزي ديدهاند يا به آن مشكوك هستند. عملكردهاي شناختي آنهايي هستند كه فرد براي پردازش محركهاي دريافتي بيروني و دروني استفاده ميكند. درواقع آنها رفتارهاي آشكار را ارزيابي ميكنند و معتقدند كه اين رفتارها اطلاعاتي درباره عملكرد يكپارچه سيستم عصبي مركزي فراهم ميكنند.
در اكثر اختلالهاي روانشناختي آسيب موضعي مغز بهندرت مشاهده ميشود. ازاينرو چالش اصلي اين حوزه فهم رفتار نابهنجار در قالب ناكارآمدي پردازش اطلاعات است. به نظر ميرسد فرآيند ناكارآمد پردازش اطلاعات نسبت به آسيبهاي مغزي موضعي ارتباط بيشتري با رفتارهاي نابهنجار دارد. بهصورت تاريخي، نقش نوروسايكولوژيستها تلاش براي تشخيص افتراقي بين روانپريشيهاي ارگانيك (عضوي) و كاركردي بوده است.
و ...
توضيحات بيشتر و دانلود
صدور پيش فاكتور، پرداخت آنلاين و دانلود