ppt آزمايش همنوايي سولومون اش

دانلود ppt, پاورپوينت, پرسشنامه, پيشينه تحقيق,مقاله,مباني نظري و پيشينه تحقيق افسردگي مباني نظري و پيشينه تحقيق پرخاشگري مباني نظري و پيشينه تحقيق تاب آوري مباني نظري و پيشينه تحقيق(فصل دوم پايان نامه) مباني نظري و پيشينه تحقيق هوش هيجاني مباني نظري و پيشينه تحقيق اضطراب مباني نظري و پيشينه تحقيق شادكامي مباني نظري و پيشينه تحقيق سلامت روان مباني نظري و پيشينه تحقيق استرس شغلي مباني نظري و پيشينه تحقيق كيفيت اقلام تعهدي مباني نظري و پيشينه پژوهش حمايت اجتماعي ادراك شده مباني نظري و پيشينه پژوهش مهارت هاي ارتباطي (فصل دوم) مباني نظري و پيشينه پژوهش طرحواره هاي ناسازگار اوليه كدام قسمت شامل دو قسمت مباني نظري و پيشينه تحقيق است؟ مباني نظري و پيشينه تحقيق بازاريابي رابطه مند تفاوت مباني نظري و پيشينه تحقيق پيشينه تحقيق و مباني نظري تحليل محتوا دانلود پيشينه تحقيق و مباني نظري تحليل محتوا مباني نظري و پيشينه تحقيق جو عاطفي خانواده مباني نظري و پيشينه تحقيق درمان شناختي رفتاري مباني نظري و پيشينه تحقيق مديريت دانش دانلود مباني نظري و پيشينه تحقيق مباني نظري در پيشينه تحقيق مباني نظري و پيشينه تحقيق رضايت زناشويي مباني نظري و پيشينه تحقيق كيفيت زندگي فرق مباني نظري و پيشينه تحقيق

ppt آزمايش همنوايي سولومون اش

۸ بازديد

ppt آزمايش همنوايي سولومون اش

ppt آزمايش همنوايي سولومون اش در 34 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي


مشخصات فايل

تعداد صفحات 34
حجم 4069 كيلوبايت
فرمت فايل اصلي ppt x
دسته بندي ppt


توضيحات كامل

ppt آزمايش همنوايي سولومون اش در 34 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت  ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي

 

فهرست مطالب

زندگينامه‌ي سولومون اش

آزمايش سولومون اش

آزمايش‌ همنوايي

هدف آزمايش همنوايي سولومون اش

روش آزمايش همنوايي سولومون اش

نتايج آزمايش همنوايي سولومون اش

ارزيابي آزمايش همنوايي سولومون اش

عوامل موثر بر همنوايي

 

بخشي از متن

زندگينامه‌ي سولومون اش (Solomon Asch)

سولومون اش در سال ۱۹۰۷ در ورشو به دنيا آمد. او يك روانشناس گشتالت‌نگر پرآوازه‌ي آمريكايي بود كه در زمينه‌ي روانشناسي اجتماعي فعاليت مي‌نمود. او در سال‌هاي ۱۹۵۰ به دليل آزمايش معروف خود شهرت يافت. اين آزمايش كه «آزمون همنوايي اش» ناميده مي‌شود، نشان مي‌دهد فشار اجتماعي مي‌تواند به راحتي موجب شود فرد چيزي را بگويد كه آشكارا غلط است. وي همچنين برنده جوايزي همچون كمك هزينه گوگنهايم شده بود. سولومون اش در سال ۱۹۹۶ در سن ۸۸ سالگي درگذشت.

آزمايش سولومون اش

خودتان را در چنين موقعيتي تصور نماييد: شما براي يك آزمايش روانشناسي ثبت نام مي‌كنيد و در يك تاريخ مشخص شما و هفت نفر ديگر كه فكر مي‌كنيد آنها نيز شركت كنندگاني مانند شما مي‌باشند، در كنار يكديگر دور يك ميز و در يك اتاق كوچك مي‌نشينيد.

شما در آن زمان ساير افرادي كه در آنجا حضور دارند را نمي‌شناسيد، در حاليكه آنها در واقع همكاران آزمايشگر مي‌باشند و رفتار آنها نيز با دقت نوشته مي‌شود. در حقيقت شما تنها شركت‌كننده‌‌ي واقعي هستيد.

آزمايشگر وارد مي‌شود و به شما مي‌گويد: مطالعه‌اي كه در آن شركت كرده‌ايد در مورد تصميمات و نظرات بصري افراد مي‌باشد. او دو كارت را در روبروي شما قرار مي‌دهد. كارتي كه در سمت چپ شما قرار داده مي‌شود شامل يك خط عمودي است و كارتي كه در سمت راست شما قرار داده مي‌شود سه خط كه از لحاظ طول متفاوت مي‌باشند را نشان مي‌دهد.

آزمايشگر از شما مي‌خواهد تا همگي يك به يك، انتخاب كنيد كه كدام يك از سه خط موجود در كارت سمت راست، از لحاظ طول با خط موجود در كارت چپ منطبق و برابر است. اين كار چندين بار و با كارت‌هاي مختلف تكرار مي‌شود.

در برخي از مواقع، ساير شركت‌كنندگان به اتفاق آرا، خطي اشتباه را انتخاب مي‌كنند. اين امر براي شما روشن است كه آنها در اشتباه مي‌باشند، اما در عين حال همه‌ي آنها پاسخ مشابهي داده‌اند. اگر شما در اين آزمايش شركت داشتيد، فكر مي‌كنيد كه چگونه رفتار مي‌كرديد؟ آيا شما با نظر اكثريت موافقت مي‌كرديد و يا اينكه شما به اسلحه‌ي خود مي‌چسبيديد (كنايه از پافشاري بر عقيده) و به چشمان خود اعتماد مي‌كرديد؟

و ...


توضيحات بيشتر و دانلود



صدور پيش فاكتور، پرداخت آنلاين و دانلود

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.