ppt عمليات برداشت محصول در زراعت عمومي
ppt عمليات برداشت محصول در زراعت عمومي در 17 اسلايد زيبا و قابل ويرايش با فرمت ppt x
مشخصات فايل
تعداد صفحات | 24 |
حجم | 2992 كيلوبايت |
فرمت فايل اصلي | ppt |
دسته بندي | مهندسي كشاورزي |
توضيحات كامل
ppt عمليات برداشت محصول در زراعت عمومي در 17 اسلايد زيبا و قابل ويرايش با فرمت ppt x
فهرست مطالب
زمان برداشت
زمان برداشت غلات
زمان برداشت گياهان علوفه اي
زمان برداشت حبوبات
زمان برداشت در گياهان غده اي
روش ها و وسايل برداشت
برداشت غلات دانه ريز
برداشت گياهان علوفهاي
برداشت گياهان علوفهاي سيلويي
برداشت گياهان غده اي
قسمتي از متن
رسيدگي فيزيولوژيك در غلات دانه ريز (گندم، جو، يولاف و چاودار)، زرد شدن پائين سنبله و تغيير رنگ ساقه و زرد شدن برگهاست. رطوبت دانه در اين مرحله 40% و در مرحله خميري سخت مي باشد. در ساير غلات (ذرت و سورگوم) قهوه اي شدن محل اتصال دانه با محور سنبله نشانه رسيدن فيزيولوژيكي است.
به طور كلي زماني كه رطوبت دانه به 15-14 درصد برسد براي برداشت مناسب است.
توضيحات:
اين فايل شامل ppt ي با موضوع" عمليات برداشت محصول در زراعت عمومي"مي باشد كه در حجم 24 اسلايد همراه با تصاوير و توضيحات كامل تهيه شده است كه مي تواند به عنوان ارائه كلاسي (سمينار- كنفرانس كلاسي) مورد استفاده قرار گيرد.
ppt تهيه شده بسيار كامل و قابل ويرايش بوده و در تهيه آن كليه علائم و اصول نگارشي رعايت شده و قالب آن را نيز مي توان به دلخواه تغيير داد.
توضيحات بيشتر و دانلود
صدور پيش فاكتور، پرداخت آنلاين و دانلود