ppt چالش هاي ناهمگوني در ازدواج
ppt چالش هاي ناهمگوني در ازدواج در 19 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي
مشخصات فايل
تعداد صفحات | 19 |
حجم | 4223 كيلوبايت |
فرمت فايل اصلي | ppt x |
دسته بندي | ppt |
توضيحات كامل
ppt چالش هاي ناهمگوني در ازدواج در 19 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي
فهرست مطالب
مقدمه
سنهاي نامتناسب
مخالفت خانوادهها
عشق يا عقل؟
ازدواجهاي تك معياري
هارموني ملايم
سنتي ميپسنديد يا مدرن؟
خط قرمزهاي ازدواج
بخشي از متن
مقدمه
ازدواج هاي نامتعارفي را اين روزها مي بينيم. ازدواج هايي كه معيارهايشان تناسبي با هم ندارند و در نتيجه خيلي زود به جدايي مي رسند.
در مساله ازدواج تفاوتهاي فردي زيادي وجود دارد يعني هيچ دو ازدواجي نيست كه بر اساس ملاكهاي ثابتي صورت گرفته باشد. در اين شرايط بايد بررسي كرد كه اساساً يك ازدواج موفق بر اساس چه ملاكهايي بايد صورت بگيرد و تا چه اندازه ازدواجهايي كه در حال حاضر انجام ميشود بر اساس معيارهاي درست است. بايد به اين نكته توجه شود كه در حال حاضر ما در ازدواجهاي امروزي شاهد نوعي ناهمگوني هستيم و هر كسي بر روي ملاك خاصي تاكيد ميكند. به هم ريختگي معيارها در ازدواج باعث پديد آمدن ازدواج هاي ناموفق و پنهان كاري در زندگي هاي امروز شده است كه نهايتا در زندگي منجر به مسايلي مانند خيانت و عدم وفاداري زن و مرد نسبت به هم خواهد شد.
سنهاي نامتناسب
در حال حاضر شاهد ازدواجهايي هستيم كه به سن توجه نميشود و به مساله هم سني زوجين و يا زوجهايي كه زنان از مردان بزرگتر هستند در سالهاي اخير به عنوان پديده جديد شاهد هستيم كه در گذشته اين گونه ازدواجها معنايي نداشت و يا امروزه شاهديم مساله مناطق جغرافيايي ناديده گرفته ميشود و افراد با وجود منطقه جغرافيايي متفاوت با هم ازدواج مي كنند. در واقع نوعي تحرك و انتقال را در ازدواجها شاهد هستيم به طور نمونه در گذشته ازدواجها درون فاميل، درون روستا، درون شهرستان بود ولي در حال حاضر اين گونه از تغييرات به وجود آمده است.
در مساله تناسب سني بايد به اين نكته توجه شود كه در اكثر فرهنگها به دليل مسايل فيزيولوژيكي جنسي بهتر است كه زن از مرد كوچكتر باشد و اين به دليل اين است كه زن نياز به حمايت دارد، زن، موجودي حمايت طلب است و زن از برتر بودن همسر خود احساس افتخار و رضايت دروني ميكند. ولي اين احساس در شرايط بالعكس وجود ندارد و مرد احساس حقارت ميكند، براي مثال، در مواردي مانند تناسب تحصيلي، اگر پسر ديپلمه با يك خانم پزشك ازدواج كند، هيچ گاه مرد احساس غرور نخواهد كرد، بلكه احساس حقارت ميكند و احتمال شكست اين گونه ازدواجها بيشتر است، چون در اين شرايط مرد ميخواهد بر احساس حقارت خود غلبه كند، ناخودآگاه همسر خود را اذيت ميكند و براي او محدوديت به وجود ميآورد. البته بايد به اين مساله توجه شود كه تمامي اين ملاكها در يك شخص وجود ندارد، بلكه بايد به مجموعهاي از ويژگيها و تناسبات نگاه كرد و از طرفي نسبي است.
مخالفت خانوادهها
در گذشته بسياري از ازدواجها بر اساس همساني طبقات اجتماعي و اقتصادي بود. به طور مثال پسر يك كدخدا با دختر كدخداي ديگر ازدواج ميكرد ولي در حال حاضر اين طور نيست و امكان دارد پسر پولداري با دختري از طبقه متوسط با هم ازدواج كنند. از طرفي امروزه شاهد بسياري از ازدواجها هستيم كه خانوادهها موافق نيستند كه اين مساله هم در گذشته بسيار كم بود و در گذشته معتقد بودند كه خانوادهها با هم وصلت ميكنند.
امروزه به تناسب خانوادهها توجهي نميشود و دختر و پسر ميگويند كه ما ميخواهيم با هم زندگي كنيم، در صورتي كه اين درست نيست، در روانشناسي به عوامل پشت پرده مانند خانوادهها عوامل مكنون و يا نهفته ميگوييم. بايد به اين مساله توجه شود اگر پدر و مادرها مخالف ازدواجي باشند، مرتب سمپاشي ميكنند و اين زمينهاي براي شكست ميشود، اما اگر موافق باشند فضا را براي ازدواج تلطيف مي كنند.
و ...
توضيحات بيشتر و دانلود
صدور پيش فاكتور، پرداخت آنلاين و دانلود