ppt اختلال وسواس ناشي از كرونا
ppt اختلال وسواس ناشي از كرونا در 26 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي
مشخصات فايل
تعداد صفحات | 26 |
حجم | 4241 كيلوبايت |
فرمت فايل اصلي | ppt x |
دسته بندي | ppt |
توضيحات كامل
ppt اختلال وسواس ناشي از كرونا در 26 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي
فهرست مطالب
مقدمه
وسواس غير منطقي از كرونا
توصيه هايي براي اين دوران بحراني
وسواس ناشي از كرونا
اشكال مختلف اختلال وسواس فكري
دليل رفتارهاي وسواسگونه چيست
نحوه تشخيص وسواس فكري چگونه است؟
درمان وسواس
تاثير پاندمي كرونا بر افراد مبتلا به اختلال وسواس فكري
بخشي از متن
مقدمه
جسم(بدن) سالم و ذهن(روان) آرام، غلبه بر ويروس كرونا و عفونت ناشي از آن را ممكن ميكند و در صورت ابتلا به عفونت، مقاومت بيشتري را مهيا ميسازد. از سوي ديگر، استرس و تنشهاي بدني و فكري ناشي از آن، بدن را از حالت تعادل خارج مينمايد.
اضطراب شديد باعث ايجاد تپش قلب، بيقراري، احساس گرگرفتگي، تعريق، خشم و كاهش خواب مي شود. اينها خود زمينهساز ضعف سيستم ايمني و در نتيجه آسيبپذيري بيشترند. بنابراين، توجه به سلامت روان در كنار رعايت توصيههاي بهداشتي از نكات حائز اهميت در مقابله با همهگيري كرونا محسوب ميشود.
وسواس غير منطقي از كرونا
اين روزها آنقدر دست هايم را مي شويم كه زخم شده اند، هرچه كرم مي زنم، بي فايده است، باز دو مرتبه دست به دستگيره ها كه مي زنم بايد با مواد شوينده و ضد عفوني كننده، آنها را بشويم تا مبادا ويروس بگيرم. همه اعضاي خانواده را مدام چك مي كنم، روزي صد بار بايد دست هايشان را بشويند، روزي دو بار حمام كنند و اجازه بيرون رفتن به بچه ها نمي دهم مگر با ماسك و دستكش و مواد ضد عفوني كننده.
بيماري كوويد ۱۹، بعد از گذشت دورهاي، تبش فروكش ميكند اما عوارض رواني آن يعني اضطرابها و استرسها و وسواس باقي خواهد ماند. نگراني از مبتلا شدن خود و عزيزان، وسواسهاي فكري را افزايش داده است. ويروس كرونا و نگراني از مبتلا شدن به آن سلامت روان جامعه را تحت تأثير قرار داده، و آن را دچار اختلال كرده و باعث شده احساس ناامني در جامعه دامن زده شود.
وسواس اختلالي است كه با افكار غير قابل كنترل، ناخواسته و رفتارهاي تكراري بروز پيدا ميكند، همه انسانها ميتوانند افكار وسواسي داشته باشند و اين اختلال در واقع عملكرد فرد را كنترل و ذهنش را درگير ميكند. مهم ترين عامل تشديد كننده رفتارهاي وسواسي در انسان، وجود اضطراب است، به گونه اي كه هر چه اضطراب فرد افزايش يابد، وسواس او نيز تشديد خواهد شد.
يكي از مشكلات افراد دچار وسواسي اين است كه نمي توانند با واقعيت عدم قطعيت كنار بيايند و مي خواهند همه چيز را تحت كنترل داشته باشند. همه ما در زندگي با دنيايي از احتمالهاي غيرقابل پيشبيني مواجه هستيم و بايد اين نكته را در نظر داشته باشيم كه تنها عامل مرگ و مير كرونا نيست.
توصيه هايي براي اين دوران بحراني :
۱- اخبار را محدود كنيد و مراقب چيزهايي كه ميخوانيد باشيد. زمان كمتري به خواندن و ديدن چيزهايي اختصاص دهيد كه حالتان را بد ميكنند. شايد بهتر باشد فقط در زماني مشخص سراغ اخبار برويد.
۲- ما تنها نيستيم و اين روزها همه افراد تا حدي افكار وسواسي و ترس را تجربه ميكنند. در شرايط كنوني، اين حالتهاي شبهوسواسي ميتواند يك واكنش طبيعي باشد و ممكن است براي همه اتفاق بيفتد، پس خودمان را سرزنش نكنيم.
۳- ميزان برآوردي كه از خطر داريم متناسب با خطر واقعي باشد. همان طور كه ميدانيم ۲ درصد از مبتلايان در اثر اين بيماري از بين مي روند و بخش قابل توجهي از آنها بهبود پيدا ميكنند. بنابراين در عين حال كه به توصيههاي بهداشتي توجه ميكنيم، يافتههاي اميدبخش، مانند آمار نجاتيافتگان از اين بيماري را به خود و اطرافيان يادآوري كنيم.
۴- در زمان حال زندگي كنيم. از روش “اكنون و اينجا” استفاده نماييم، به اين معنا كه ذهنمان را بر آنچه لازم است در اين محل و در اين لحظه انجام شود، مانند خوردن غذا، ورزش كردن و انجام كارهاي روزمره متمركز كنيم. با روال عادي و انجام فعاليتهاي روزمره، ذهنمان را از تمركز بر عفونت و ويروس كرونا دور كنيم.
۵- اين روزها، پيدا كردن تفريحهاي خانگي لذتبخش مثل تماشاي فيلم و سريال و خواندن كتاب تا حد زيادي به ما كمك مي كند. حالا كه خيلي از ما مجبوريم در خانه بمانيم، بايد راههاي جديد لذت بردن از زندگي و معنا بخشيدن به آن را پيدا كنيم.
۶- از طبيعت لذت ببريد و خود را در صورت امكان در معرض نور خورشيد قرار دهيد. نرمش كنيد و آب كافي بنوشيد.
و ...
توضيحات بيشتر و دانلود
صدور پيش فاكتور، پرداخت آنلاين و دانلود