ppt بررسي عاطفه هراسي در 30 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي
مشخصات فايل
تعداد صفحات | 30 |
حجم | 4351 كيلوبايت |
فرمت فايل اصلي | ppt x |
دسته بندي | ppt |
توضيحات كامل
ppt بررسي عاطفه هراسي در 30 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي
فهرست مطالب
مقدمه
مثالي در زندگي
عاطفه هراسي در رابطه چيست؟
عاطفه هراسي چگونه بر رابطه اثر ميگذارد؟
تفاوت هراس بيروني و هراس عاطفي
چرا بر عاطفه و احساسات تاكيد مي كنيم؟
عاطفه، مقدم بر شناخت است
عاطفه داراي تقدم عصب شناختي است
عاطفه يك برانگيزاننده اوليه است
پيوندهاي عاطفي مي توانند تغيير كنند
شناسايي عواطف دشوار است
عواطف موجب ترس و اجتناب مي شوند.
بخشي از متن
مقدمه
دراين مطلب در مورد ترس از وارد شدن به رابطه عاطفي صحبت خواهيم كرد. عاطفه هراسي اصطلاحي است كه به مجموعه اي از رفتارهاي و نگرشهاي فرد در رابطه عاطفي تلفي ميشود. در اين مبحث، اختصاصا به هراسي كه در زمان برقراري رابطه ممكن است داشته باشيم ميپردازيم.
عاطفه هراسي به معناي هراس از تجربه احساسات و عواطف است. به نوعي كه فرد از وارد شدن به حوزهاي كه هيجانات را بايد تجربه كند اجتناب ميكند. از طرفي، ممكن است وارد آن حوزه شود ولي باز هم رفتارهاي ايمني داشته باشد. اين رفتارهاي ايمني، او را از تجربه عواطف حفظ ميكنند. به گونهاي كه در ميدان هيجانات و احساسات حضور دارد. ولي تجربه نميكند. دليل عاطفههراسي و اينكه يك فرد عاطفه هراس ميشود متفاوت است. ولي اين مورد از اين جهت كه در روابط اثر ميگذارد، بسيار حائز اهميت است.
مثالي در زندگي
گاهي اوقات واكنش هايي از خودمان مي بينيم كه برايمان تعجب آور است. مثلا وقتي به شهربازي مي رفتم. اصرار داشتم كه سوار دستگاههاي ترسناك شوم. همانهايي كه هم خود صندلي ميچرخد و هم رديف صندليها بالا و پايين ميروند. اصرار من اين بود كه نشان دهم من نميترسم. بعد از اتمام بازي هم كلي بين دوستانم اعتبار داشتم كه نترس هستم. و از پس اين هيجان بسيار دلهرهآور برآمدهام. ولي يك چيز را فقط خودم متوجه شدم. من تقريبا در تمام مدتي كه ميچرخيدم و بالا و پايين ميآمدم چشمانم را بسته بودم. اگر چشمانم را باز ميكردم فقط چرخش و چرخش و بالا و پايين آمدن را ميديدم.
از آن موقع كه چندين سال پيش بود، اين سوال در ذهنم بود كه چرا خودم را در آن موقع قرار دادم ولي چشمانم را بستم. وارد موقعيتي چالشبرانگيز شدم. ميخواستم تجربه كنم ولي انگار نميتوانستم. راهكار مقابلهاي من اين بود كه خودم را گول بزنم. در آن موقعيت وارد شوم. ولي آن را تجربه نكنم. هراس در رابطه نيز به همين منوال براي ما رخ ميدهد. يعني قدم به رابطه ميگذاريم ولي خود را درگير آن نميكنيم.
عاطفه هراسي در رابطه چيست؟
امروز ولي، متوجه شدم كه در رابطهها هم واكنشهاي ما ميتوانند اينگونه باشند. گاهي ميخواهيم رابطهاي شروع كنيم. اما وقتي پاي احساسات و متعلقات آن برسد، نخواهيم تجربه كنيم. وقت بگذرانيم و چشمانمان را ببنديم. از واقعيت اجتناب كنيم. واقعيتي كه ميگويد اين رابطه هم بالا دارد هم پايين. براي برقرار ماندن آن بايد ظرف وجودمان توان پذيرش داشته باشد. اگر اين ظرف كوچك باشد. با وجود نزديكي فيزيكي، خود را دور ميكنيم. چشمان روانمان را ميبنديم.
با هراس در رابطه، اين رابطه هم ميتواند مانند همان بازي تمام شود. بعد از بازي خودت هستي و حس اينكه چرا نتوانستي چشمانت را باز كني. اما هنگام دوري رواني، يا اجتناب هيجاني، يا همان عاطفه هراسي، رابطه را ادامه ميدهي. رفته رفته اين دوري هيجاني يا عدم پاسخگويي به چشم ميآيد. يا تو خسته ميشوي يا طرف مقابل. و وقتي رابطه تمام شود، از ميدان تعامل و تقابل احساسات كه دور شدي. تو ميماني و هزار حرف نزده، احساس ابراز نشده يا حتي تجربه نشده.
و ...
توضيحات بيشتر و دانلود
صدور پيش فاكتور، پرداخت آنلاين و دانلود