ppt مراحل رشد اخلاقي كلبرگ در 31 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي
مشخصات فايل
تعداد صفحات | 31 |
حجم | 4106 كيلوبايت |
فرمت فايل اصلي | ppt x |
دسته بندي | ppt |
توضيحات كامل
ppt مراحل رشد اخلاقي كلبرگ در 31 اسلايد بسيار زيبا و قابل ويرايش آماده ارائه با اسلايدشو با فرمت ppt x و رعايت تمامي استانداردهاي زبان فارسي
فهرست مطالب
مقدمه
شش مرحله كلبرگ
سطح اول، اخلاق پيش عرفي يا پيش قراردادي(تولد تا ده سالگي)
مرحله دوم، فردگرايي و مبادله
مرحله سوم، ارتباطات ميان فردي خوب
مرحله چهارم، حفظ نظم اجتماعي
مرحله پنجم قرار داد اجتماعي و حقوق فردي
مرحله ششم اصول جهاني يا اصول اخلاقي
موضوعات نظري
تفكر اخلاقي و رفتار اخلاقي
تفكر اخلاقي و ساير اشكال شناخت
نگاه زنانه گيليگان به رشد اخلاقي
كاربردهاي ضمني در تعليم و تربيت
ارزشيابي
بخشي از متن
مقدمه
تاثيرگذارترين روانشناس كه در مورد رشد اخلاقي مطالعه و تحقيق كرده لارنس كلبرگ (۱۹۲۷-۱۹۸۷ ) است ."او شخصي فروتن و بمعناي واقعي محققي بود كه به طور عميق و گسترده در موضوعات فلسفه و روانشناسي تفحص كرده و از بزرگاني چون ژان ژاك روسو، جان ديوئي،و جميز بالدوين قدرداني نموده بود. وي به علت استعداد فراوان در عرض يكسال دوره ليسانس را به اتمام رساند و رساله دكترايش را در سال ۱۹۵۵ در دانشگاه شيكاگو بر اساس مراحل رشد اخلاقي نوشت و تحقيقات وجستجوهايش را در دانشگاه هاروارد ادامه داد. تئوري او بر اساس عقيده سقراط كه گفت: "عدالت غايت هر استدلال اخلاقي است " و همچنين روي عقيده پياژه در مورد مراحل كيفي رشد، بنا شده كه لارنس كلبرگ آن مراحل را در حوزه استدلال اخلاقي به كار بست. روانشناس لارنس كلبرگ (Lawrence Kohlberg)، كار پياژه را در مورد استدلال اخلاقي گسترش داد تا نوجواني و بزرگسالي را نيز دربرگيرد.
شش مرحله كلبرگ
سطح اول، اخلاق پيش عرفي يا پيش قراردادي(تولد تا ده سالگي)
كلبرگ به اين دليل اين سطح را تفكر پيش قراردادي ناميد كه كودكان هنوز به عنوان اعضاي جامعه سخن نمي گويند.
مرحله اول، جهت گيري اطاعت و تنبيه
جهت گزيني بر اساس تنبيه و اطاعت از قوانين به منظور اجتناب از تنبيه مي باشد. اين مرحله مشابه اولين مرحله تفكر اخلاقي پياژه است. كودك بر اين باور است كه افراد صاحب قدرت، مجموعه ثابتي از قوانين را تدوين كرده اند كه او بايد بدون هيچ گونه سوالي از آن اطاعت كند. در اين مرحله ذهن كودك به اين شكل است كه تنبيه با كار نادرست همبسته است.
مرحله دوم، فردگرايي و مبادله
جهت گزيني بر اساس پاداش و همنواعي براي دريافت پاداش و مزايا مي باشد. كودكان در مي يابند كه تنها يك ديدگاه درست كه به وسيله صاحبان قدرت تدوين شده باشد، وجود ندارد و افراد داراي ديدگاه هاي متفاوتند. تنبيه صرفا خطري محسوب مي شود كه فرد مي خواهد از آن اجتناب كند. گاهي اين مرحله فاقد حس مسئوليت اخلاقي به نظر مي رسد، ولي كودكان از اعمال درست، نوعي برداشت خاص دارند. در آنها انديشه مبادله منصفانه وجود دارد كه فلسفه آنها حاكي از نوعي مقابله به مثل است.
سطح دوم، اخلاق عرفي يا قراردادي(حدود ده سالگي)
مرحله سوم، ارتباطات ميان فردي خوب
كودكان الگوي دختر خوب/پسر خوب را نشان مي دهند كه نوعي همنواعي است تا مورد تاييد ديگران قرار گيرند. كودكان وارد سنين ۱۱ و بيشتر شده اند و ديگر اخلاق را يك جريان ساده تلقي نمي كنند. آنها بر اين باورند كه مردم بايد بر اساس انتظارات خانواده و جامعه زندگي كنند و رفتار «خوب» داشته باشند. رفتار خوب به معناي داشتن انگيزه هاي خوب و احساس هاي ميان فردي نظير عشق، همدردي، اعتماد و توجه به ديگران است.
و ...
توضيحات بيشتر و دانلود
صدور پيش فاكتور، پرداخت آنلاين و دانلود